Sticks & Cups

Welcome op de website van wolwinkel Sticks & Cups. Volg ons ook op onze andere social media!

Benodigdheden

Benodigdheden

BENODIGDHEDEN

Voor het breien en het haken hebben we natuurlijk verschillende soorten naalden in verschillende materialen. Ook hebben we accessoires in huis zoals: knopen, vestsluitingen, maasnaalden, toerentellers, eucalan, sokkenrubber, breitasjes, kralen, scharen, linialen, naaldenmaatjes, stekenmarkeerders en andere dingen.

Behalve rechte naalden in bamboe en aluminium hebben we interchangables van Knitpro in Royale en Nova metaal. Daarnaast hebben wij sokkennaalden van Knitpro in Royale en sokkennaalden van het merk HiyaHiya in metaal, sharp en bamboe

Ons vaste haakassortiment bestaat onder andere uit de Waves serie van Knitpro en Clover Amour haakpennen.

Scheepjes Verona

Scheepjes Verona

Lijst van onze garens

Lijst van onze garens